امروز پنج شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۷ ۱۲:۰۳

اخبار

کاهش آلزایمر با مصرف میوه و سبزی

کاهش آلزایمر
مصرف میوه و سبزیجات احتمال ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
پژوهشگران دانشگاه میامی آمریکاپس از بررسی ۲۸ هزار نفر دریافتند مصرف میوه و سبزیجات و به ویژه مصرف آب پرتقال می‌تواند بر  افزایش قدرت مغز افراد تاثیر بگذارد.
 
به گفته محققان دانشگاه میامی افرادی که روزانه از این مواد غذایی استفاده می کنند،  ۴۷ درصد کمتر از دیگر افراد به مشکلاتی نظیر سختی در به یاد آوردن موضوعات مبتلا می‌شوند.
 
از دست دادن حافظه و ایجاد مشکلاتی در درک و فهم مسائل می‌تواند نشانه‌هایی از کاهش شناخت مغزی باشد که در نهایت منجر به آلزایمر می‌شود.
 
تا کنون هیچ درمانی قطعی برای الزایمر اعلام نشده است.
۲۰ آذر ۱۳۹۷ ۱۴:۳۹
شبکه خبر |
تعداد بازدید : ۳۵

اظهار نظر


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید