بازار لوله، اتصالات و شیرآلات ایران

افزایش ۸۰ درصدی درآمد پتروشیمی

اخبار

۱۳ مرداد ۱۳۹۹ 662 بازدید
بازار لوله، اتصالات و شیرآلات ایران
درآمد

افزایش ۸۰ درصدی درآمد پتروشیمی

افزایش ۸۰ درصدی درآمد پتروشیمی

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به رشد ۶۰ درصدی ظرفیت پتروشیمی با بهره‌برداری از ۱۷ طرح،‌ گفت: ‌با بهره‌برداری از این طرح‌ها، درآمد این صنعت تا ۸۰ درصد افزایش خواهد داشت.

«بهزاد محمدی» گفت: پتروشیمی صنعت اول کشور است و در کنار فولاد ۲ پایه ارزآوری کشور به شمار می‌روند.
وی گفت: پتروشیمی صنعت جذاب رو به رشد و تعالی است و به شدت کار می‌کند.
محمدی تاکید کرد: تولید پروپیلن در کشور در شرایط فعلی ۹۵۰ هزار تن در سال است که حکایت از کمبود ۲۰۰ هزار تنی دارد.
وی با اشاره به اینکه در تلاشیم تا صنعت پتروشیمی را کیفی و تاب‌آور کنیم،‌ گفت: با افزایش ظرفیت تولید محصولات با کیفیت مانند پروپیلن و شناسایی نیاز بازار، ‌ارزآوری پتروشیمی نیز تضمین خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه امسال ۱۷ طرح پتروشیمی به بهره‌برداری می‌رسد که ۶۰ درصد ظرفیت پتروشیمی را افزایش خواهد داد،‌ افزود: بهره‌برداری از این طرح‌ها درآمد صنعت پتروشیمی را ۸۰ درصد افزایش خواهد داد.
وی با تاکید بر اینکه امسال برای صنعت پتروشیمی سال طلایی است و ادامه داد: در توسعه صنعت از منابع به سمت توسعه رفتیم و نیاز بازار را مورد توجه قرار ندادیم. در برخی محصولات تنه ۱۲۰ کیلو شده اما سایر بخش ها متناسب با آن رشد نکرده‌اند اما با تکمیل زنجیره پروپیلن در تلاشیم تا تناسب را در صنعت به وجود آوریم.
معاون وزیر نفت ادامه داد: ۵ درصد سبد تولید پتروشیمی ایران مربوط به پروپیلن است و این عدد در عربستان ۱۷ درصد،‌ آمریکا ۱۸ درصد و در دنیا ۱۶ درصد است. با اجرای طرح‌ها، این سهم در سال ۱۴۰۴ در سبد پتروشیمی ایران، به‌۱۰ درصد می‌رسد.
وی گفت: نبض پتروشیمی با توسعه نفت و گاز می‌تپد زیرا خوراک خود را از صنایع بالادستی دریافت می‌کند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید